A csapatunk:

         Már több, mint egy éve október 5.-én alakultunk meg, mint "DarkLightSub" csapata, ami eleinte csak Light-ból állt, majd végül Dark is csatlakozott. Ám januárban végül arra a döntésre jutottunk, hogy a csapatunkat Dark-Subsra kereszteljük át. Ez idő alatt nagyon sok projektet sikerült befejeznünk, de természetesen mindig voltak olyan tényezők, amelyek akadályoztak bennünket.
         Később elkészült a Facebook oldalunk is, ahová szintén posztolásra kerültek az elkészült fordításaink és tudtunk titeket rajta keresztül értesíteni. A csapatunk fő célja, hogy minőségien tudjuk tálalni nektek azokat az animéket vagy éppen mangákat, amelyeket nagyon sokan látni szeretnétek.
         Nem vagyunk kiemelkedőek, és csak ketten vagyunk, de amíg élvezzük és azt a minőséget tudjuk nyújtani, amit szeretnénk, addig mindig számíthattok a mi kis csapatunkra.

A weboldal dizájnját Dark Light csinálta, míg a weboldal automatizálásáért és php kódolásáért SKD-Engine(Dave)-nek tartozunk óriási köszönettel!

Bemutatkozás:

Dark: Sziasztok! Én vagyok a csapat második tagja. (igen jelenleg ilyen sokan vagyunk.) Én fordító vagyok, tehát nem én vagyok felelős s lektori és a formázási munkákért. Egy picit magamról. 21 éves vagyok, de rendszeresen csak 5 évvel ezelőtt kezdtem el animéket nézni. De már gyerekkorom óta az életem részét képezik az animék. Akkoriban az Animax tévé csatornán követtem esténként a műsorokat. De azokból az animékből szinte csak a Narutora emlékszem, szóval nem is olyan rég kezdtem el őket pótolni. A kedvenc műfajom: a seinen és a shoujo. Nagyon szerettem a romantikus drámákat. A kedvenc animéim: a 3-gatsu no Lion, Lovely Complex, One Piece, Koe no Katachi, de persze még jó párat szerettek. Light által kerültem be a fordítók világába, amit szerintem soha nem fogok megbánni. Lehet, hogy ez csak egy hobbi, de imádom csinálni. Light: Én lennék a csapat másik alakitó tagja, másnéven "Dark Light". Én lassan két éve fordítok, egészen '19 decemberében kezdtem, természetesen hobbi szinten. Később csatlakozott hozzám Dark, ekkor már lektor és formázó pozíciót is betöltöttem. Darkhoz hasonlóan, nekem szintén a románc-dráma, fantasy a kedvenc műfajom. Animét nézni rendszeresebben több, mint két éve kezdtem el, de hamar beszippantott, az egyik első a Fairy Tail volt és az egyik személyes kedvencem a Dr.Stone. Remélem, hogy tetszik, amit csinálunk és továbbra is velünk maradtok!

Elérhetőségek: